Työpajat


HOP!fest järjestää myös maksuttomia katutaiteeseen ja sirkukseen keskittyviä työpajoja. Työpajojen ohjaajana toimii kansainvälisesti jo lukuisien vuosien ajan esiintynyt taiteilija Corey Pickett.

Ohjauksen pääkielenä on englanti, mutta työpajoissa on paikalla myös suomenkielinen "apuohjaaja".Aikuisten sirkustyöpaja 18.6. / 28.6.

Paikka: Rakastajat-teatterin Studio Hilkka, Valtakatu 22 | 28100 PORI

Aika: ti 18.6. klo 17-19 / pe 28.6. mahdollisuus esiintyä osana HOP!festin ohjelmistoa.

Ikäsuositus: Yli 16-vuotiaille, ei yläikärajaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa esiintymiskokemusta!

ILMAINEN!


Oletko aina halunnut esiintyä katutaiteilijana? Siinä tapauksessa tämä työpaja on juuri sinulle! Työpajan ohjaajana toimii kansainvälisesti harjaantunut taiteilija Corey Pickett. Työpajassa yhdistellään klassisia sirkustaitoja, fyysistä teatteria, klovneriaa ja improvisaatiota. Ohessa tutustutaan myös katuteatterin saloihin moninaisten harjoitteiden ja leikin avulla! Tämä työpaja sopii niin tottuneille esiintyjille kuin heillekin, jotka haluavat päästä kokeilemaan kykyjään.

VAROITUS! Saatat oppia myös jongleeraamaan!

Työpaja kokoontuu yhtenä tiistai-iltana. Osallistujilla on mahdollisuus esiintyä HOP!festin viimeisenä päivänä 28.6. osana ohjelmistoa.

//

Circus and Theatre workshop. Thru a series of exercises and play, international circus and theatre performer Corey Pickett will host a workshop full of fun laughter and skills. Play with hand and eye coordination, balance and clowning. Different games and exercises to work on improvisation. A mix of physical theatre, classic circus and clowning will bring you confidence and learn a little about the art of street performing along the way!

WARNING! You may also learn to juggle