NATASHA MCGHIE (UK)

The Felicity Footloose Show

Felicity Footloose on kujeileva esitys pullollaan huimapäistä temppuilua! Felicity Footloose elää kultaista 80-lukua ja haluaa vain tanssia! Tule seuraamaan hänen yritystään tehdä sankariinsa vaikutus jonglöörauksen, huiman akrobatian ja tanssin keinoin. Hän jopa riippuu ylösalaisin varpaistaan samalla jonglööraten veitsillä! Esitys on kestoltaan noin 35 minuuttia täynnä komiikkaa ja satumaisia 80-luvun hittejä.


Esityksen on kehittänyt Natasha McGhie. Lontoosta kotoisin oleva Natasha aloitti jonglöörauksen 10 vuoden iässä äitinsä hedelmäkorista löytyneillä appelsiineilla. Säästääkseen hedelmänsä enemmiltä kolhuilta, Natashan vanhemmat ostivat hänelle joululahjaksi ehdat jonglöörauspallot, eikä sen jälkeen entiseen ollut enää paluuta.

Natasha lopetti koulunkäynnin 16-vuotiaana debytoidakseen ammattijonglöörinä Legolandissa. Sittemmin hänellä on ollut onni saada esiintyä monenlaisissa paikoissa ja esityksissä: sirkuksessa (Big Fun, No Fit State community ja Bassline Circus), kabareessa (Shambala, Lappi), improvisaatioteatterissa (Gonzo Moose), festivaaleilla (Glastonbury, Woodford, Linz) sekä lukuisissa muissa tapahtumissa!

Vuonna 2008 Natasha matkusti Australiaan, jossa hän valmisti kadulle sooloesityksensä “The Felicity Footloose Show”, jolla hän on riemastuttanut katsojia ympäri maailmaa. Hän johtaa tällä hetkellä sirkus- ja katuteatteriryhmää nimeltä “Fit Up Productions”, joka esiintyy ympäri Englantia oman kokoontaittuvan estradin kanssa.


ESITYSAJAT

Eteläranta

ti 25.6. klo 12.45

to 27.6. klo 15.45


Kävelykatu

ke 26.6. klo 16.45


Pelle Hermannin puiston areena, Kirjurinluoto

pe 28.6. klo 12.00


Kehräämö, Avajaisklubi HOP!club

ti 25.6. klo 20.00